Tuffa domen mot Alexander Isak

För snart ett år sedan lämnade Alexander Isak AIK för runt 90 miljoner kronor. Ny klubbadress blev den tyska jätten Dortmund, men än så länge har speltiden varit minimal för den svenska supertalangen. Isak har endast noterats för två inhopp i Bundesliga (totalt 13 minuter) och ett inhopp i Champions League (åtta minuter).

Enligt tyska medier vill Real Sociedad låna Isak i januari och Kicker-journalisten Hardy Hasselbruch anser att det vore klokt av Isak att inte stanna i Dortmund.

– Jag tycker att det är bäst att han lämnar i januari och där skulle Real Sociedad vara ett utmärkt alternativ för honom, säger han till Expressen och fortsätter:

– Det har varit en tuff säsong för Isak. Han har bara fått spela ett fåtal minuter med Dortmund i Bundesliga och konkurrensen är stenhård i anfallet med spelare som Aubameyang, Jarmolenko och Pulisic. Det har varit svårt för Isak att slå sig in i laget.

Expressen: Hur stora chanser är det att Isak lämnar Dortmund i januari?

– Det är möjligt, absolut. Det beror naturligtvis på hur högt Dortmund värderar honom ekonomiskt, men det vore onekligen det bästa alternativet för Isak att söka efter en ny utmaning. Jag ser inga möjligheter för honom att slå sig in i laget och spela matcher. Dortmund betalade mycket pengar för honom och han är en stor talang. Det är troligt att han lämnar klubben på lån.

För detaljerad information, klicka här: billiga fotbollströjor online

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *