Stockport County-legenden Mike Flynn kommer fotbollströjor barn att ta ansvar för klubben

Stockport County-legenden Mike Flynn kommer fotbollströjor barn att ta ansvar för klubben för deras National League North-kollision med Nuneaton Town på Edgeley Park på lördag.

Stockport är på jakt efter en ny chef med Neil Young som har avgått på tisdag efter en ond resultat med resultat under den festliga perioden.

De har vunnit bara en av sina 12 senaste matcher, vilket lämnar sina förhoppningar om att vinna reklam hängande i en tråd.

Även om Hatters är nionde, är de nu 13 poäng utanför play-off-platserna med 17 matcher kvar så ser avsett att spendera en fjärde raka säsong i steg sex i pyramiden.

Det är långt ifrån 1990-talet, då Flynn var kapten på Edgeley Park.

Den före detta Oldham Athletic trainee gjorde en klubbrekordflyttning från Preston till County 1993 och fortsatte med att leda Hatters in i den andra nivån 1997, liksom League Cup semifinal.

Flynn hjälpte sedan länet att slå över sin vikt i mästerskapet innan de förflyttades 2002, bara två månader efter att Flynn åkte till Barnsley. Den förra mitthalvan spelade totalt 460 matcher för Hatters, och gjorde 19 gånger, innan han återvände till klubben förra året.

tidigare Stockport County kapten Mike Flynn
46-åringen välkomnades tillbaka i en scoutingskapacitet innan ronaldo tröja barn han arbetade som förstagstränare under Young.

Länsdirektör Richard Park sa: ”Mike känner spelarna väl, så vi känner att vi är i väldigt säkra händer innan vi träffar vårt permanenta möte, och vi tror att stämningen kan vara lite speciell denna lördag med en klubblegende vid rodret, och det kan göra en stor skillnad.

”Mike är länet genom och igenom så vi vet att teamet kommer att vara ordentligt förberedda. Vi tänker göra ett permanent tillkännagivande inom kort eftersom vi ser ut för att komma tillbaka den här säsongen. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *