ronaldo tröja Det är en klubb som värdesätter spelarna

ronaldo tröja Det är en klubb som värdesätter spelarna som fostrats i sitt ungdomssystem, som varje klubb borde göra.

”Ajax vet att satsa på ungdomspotential, och det är därför det skapar så många spelare. Det är en spelarmaskin eftersom det inte bara finns en satsning på holländska spelare, utan det finns också en världsomspännande sökning efter talang.”

Förra säsongens tvåa i Eredivisie har också den eftertraktade holländska duon Matthijs de Ligt och Frenkie de Jong bland sina led, och är kända för att producera några av de största nederländska namnen från det förflutna sist, som Johan Cruyff, Frank Rijkaard och Dennis Bergkamp.

Även om Ajax inte lyckades ta sig förbi kvalstadierna i någon av de europeiska tävlingarna förra säsongen, har de gjort en stark uppvisning i Champions Leagues grupp E den här terminen.

De säkrade en poäng på Allianz Arena i oktober när de gjorde oavgjort 1-1 mot Bayern Munchen och har nu möjligheten att kvala med en match över om de slår gruppens bottenlag AEK Athens på tisdag.

”Ajax går bra, det är starkt att söka sina mål,” fortsatte Neres. ”Jag tror att det kommer att fungera. Den här säsongens lag är starkare, mer sammansatta, vi fick mogna och erfarna spelare. Vi har ett fantastiskt lag, och vi bevisar det i UCL, mot Bayern fotbollsdress barn Munchen och Benfica. Vi kan möta vilket lag som helst.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *