ronaldo kläder barn Robert Lewandowski har ingen

ronaldo kläder barn Robert Lewandowski har ingen avsikt att gå från huvudman i Bayern München till bara ”Plan B” i Manchester United, enligt hans agent.

Tuchel står inför audition för att bevisa sig själv

Rapporter hade indikerat att Lewandowski sågs som en alternativ värvning till Antoine Griezmann den kommande sommaren, med hopp om att värva fransmannen tydligen blekna.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Den polske anfallaren har kontinuerligt varit kopplad till Old Trafford-klubben sedan hans dagar som Borussia Dortmund-spelare, även om en flytt ännu inte har blivit verklighet.

Det ryktas fortfarande att han är av intresse för Jose Mourinhos lag trots att han kom överens om en fyraårig förlängning av kontraktet med Bayern till 2021 i december förra året.

28-åringens agent, Maik Barthel, fotbollströjor barn säger dock att hans klient lätt skulle avbryta ett byte till United eftersom han är nöjd med sin framträdande roll på Allianz Arena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *