Ranégies saftiga passning till Dahlberg

Göteborgsderbyt mellan Blåvitt och Häcken slutade 1-1 efter att Sebastian Eriksson gett hemmalaget ledningen efter 28 minuters spel och Nasiru Mohammed kvitterat fyra minuter senare.

Den andra halvleken slutade mållös och därmed delade lagen broderligt poängen – eller ja, inte så broderligt kanske.

Spelare från respektive lag rök ihop flera gånger under matchen. Bland annat slog Mohammed Abubakari Blåvitt-försvararen David Boo Wiklander i ansiktet i eget straffområde, vilket borde ha genererat i rött kort och straff.

I slutet av matchen kom Häckens inhoppare Mathias Ranégie och Blåvitts målvakt Pontus Dahlberg i luven på varandra då Dahlberg ansåg att anfallaren sparkat bollen efter att 18-åringen greppat den och Ranégie fick sig en utskällning. Båda fick ett gult kort som straff, men Ranégie var fortsatt irriterad på Dahlberg efter matchen.

– Kaxig ung kille får jag ändå säga. Jävla skitunge, säger han till GT och förklarar situationen.

– Jag är först på bollen och bollen går förbi honom. Jag nuddar inte killen. Jag måste få gå på boll om jag är först på den.

Pontus Dahlberg är av en annan åsikt och försvarar sig själv.

– Han går in med dobbarna och träffar han fel kan det bli en allvarlig skada, det är därför jag reagerar. Jag tycker att man borde få reagera och att domaren ska ha förståelse för det, konstaterar han för GT.

För detaljerad information, klicka här: Fotbollskläder barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *