PÅ FD: Wiland hyllades – fick blommor av Rosenberg: ”Fantastiskt kul”

MALMÖ. På söndagskvällen var Johan Wiland tillbaka i Malmö, klubben han lämnade i somras. Då hyllades Hammarby-målvakten av sin förra klubb och fick mottaga blommor av Markus Rosenberg.
– Det är fantastiskt kul att känna att man har gjort något bra när man varit här. Det är en jättefin gest de gör mot mig, jag är jättetacksam över det, säger han till FotbollDirekt.

Johan Wiland lämnade Malmö FF i sommar efter en framgångsrik tid med Champions League-spel och allsvenskt guld. Men tillbaka på Swedbank Stadion fick han uppleva hur det är att ställas mot MFF och hans Hammarby åkte på däng med 4-0.
– Svårt att säga om det hade sett ut så här i tio matcher om vi hade spelat tio mot varandra men i dag var det otrolig klasskillnad. Det är inte så mycket att säga, det är bara att glömma den här insatsen och gå vidare och se framåt, säger Wiland efter matchen.

Vilka tror du tar SM-guld?
– Jag vet inte, Malmö ligger väldigt bra till igen men det är svårt att säga på rak arm.

Om Malmö vinner får du ett SM-guld.
– De säger det men jag är Hammarby-spelare nu och gör allt för Hammarby.

Tänker du något på att du kan vinna guld, få en bonus och så vidare om Malmö vinner?
– Nej, jag måste vara professionell och göra det jag kan för laget jag spelar för. Jag kan inte göra något annat. De betalar mig för att göra ett jobb och jag gör vad jag kan för Hammarby.

Påverkade det någonting åt något håll?
– Nej, det känns inte så. Jag gjorde en okej match. Man är aldrig nöjd med att släppa en fyra mål men det gick väl okej för mig personligen.

Innan matchen hyllades han av sin gamla hemmapublik och fick också en blombukett av Markus Rosenberg.
– Det är fantastiskt kul att känna att man har gjort något bra när man varit här. Det är en jättefin gest de gör mot mig, jag är jättetacksam över det. Med det sagt så är jag Hammarby-spelare nu och det är det som är det viktiga och i dag så gick det sådär. Vi får ta nya tag, det är täta matcher så jag hoppas vi revanscherar oss mot Göteborg.

För detaljerad information, klicka här: Fotbollskläder barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *