messi kläder ”Liverpool är i ett bräckligt tillstånd

messi kläder ”Liverpool är i ett bräckligt tillstånd och inte i den bästa formen. Detta beror på fysisk och mental trötthet då truppen sträcktes med så många skador.

”Det enda som oroar mig med Manchester United är att de till och med trodde att de inte har det bästa laget eller det fantastiska laget, defensivt är de så sårbara – de har det sämsta defensiva resultatet av de 11 bästa lagen, släpper in 24 mål – de är malande resultat, i likhet med Burnley-segern på tisdagskvällen, vilket bådar gott för dem. ”ManchesterUnited har inte mött några riktiga skador den här säsongen. Ole Gunnar Solskj?r har alltid kunnat välja från en stor pool av spelare och han har inte förlorat någon av sina viktigaste men. t.ex. Bruno Fernandes, Harry Maguire, Marcus Rashford, Scott McTominay och Fred.

”I det här ögonblicket går det bra med Manchester United. Du kan inte förneka var de är för närvarande och du måste ge dem lite kredit för att de för närvarande sitter på toppen av messi tröja barn Premier League, vilket gör helgens match ännu mer spännande.

”Liverpool har det bästa hemmaresultatet och hittills har United inte förlorat på bortaplan, så det kan bli en klassiker, vilket är något vi inte har haft på länge.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *