messi fotbollskläder barn ”Jag var 14 år när jag

messi fotbollskläder barn ”Jag var 14 år när jag var på arenan för andra sträckan, det var en enorm stämning och en sensationell match. FCK ledde med 3-0 fram till övertid, sedan gjorde Jose Mari Bakero 3-1 och Lautern var utslagen – och samma säsong vann Barca tävlingen. Det p*ssade mig att ett lag slogs ut trots att den sammanlagda poängen var 3-3.

”Det var min ursprungliga erfarenhet, men jag har alltid irriterat mig över den regeln efteråt också. Så många saker försöker optimeras i fotboll, med mållinjeteknik, videobevis eller kalibrerade linjer, men om två lag gör mål samma antal mål, ett måste elimineras. Jag har alltid tyckt att det var orättvist. Det var därför jag som ung och student brukade skicka brev till redaktören till facktidningar, så att denna enorma orättvisa äntligen skulle åtgärdas det gjorde ingen någonsin.

”Jag kom till YB från Infront 2015 och utsågs till vd i september 2016. Men ämnet med bortamålsregeln blev mer fotbollskläder messi konkret 2019, när jag valdes in i ECAs styrelse. Då tog jag upp frågan och lade det på agendan.

”Majoriteten var också av åsikten att något måste ändras eftersom det hade diskuterats en tid. Så jag sa: ”Låt oss gå vidare” och gjorde en officiell motion. Det var så bortamålsregeln kom på agendan från UEFA:s klubbtävlingskommitté och därifrån kom en rekommendation till exekutivkommittén, som slutligen avskaffade regeln officiellt i slutet av juni för den nya säsongen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *