med Di Maria Billiga Fotbollskläder Barn särskilt livlig till vänster som en öppnare verkade viss att anlända

Argentina gjorde en utmärkt start framför en vokalhemmassa, och tog nästan en fjärde minuters ledning.

Mascherano spelade ett bra pass för Mauro Icardi, som nekades av Farinez ben i en en-mot-en.

Värdarna fortsatte att pressa, med Di Maria Billiga Fotbollskläder Barn särskilt livlig till vänster som en öppnare verkade viss att anlända.

Det kom nästan halvvägs genom första halvlek, men Farinez förnekade briljant Icardi efter att Inter-framstegen kom på slutet av ett Di Maria-kors.

I ett stort slag förlorade Argentina Di Maria till en uppenbar hamstringskada i den 25: e minuten innan Paulo Dybala avfyrade.

Farinez blev kallad till handling igen precis före pausen, den 19-årige dykningen till sin rätt att driva bort en 20-yard insats från Messi.

Argentina hade dominerat, men de föll fantastiskt under 50-talet.

En blåsande motattack ledde till att Murillo mbappe tröja frankrike skulle sätta igenom Sergio Cordova, och den 21-årige gjorde inget misstag med en fin finish för att ge hans sida en chockledning.

Argentina behövde ett snabbt svar och de fick det, Acuna – Di Maria ersättare – gjorde briljant ner till vänster innan korset blev förvandlat till sitt eget nät av Feltscher.

Icardi verkade sedan föras ned av Mikel Villanueva i området på timmarket, men straffetråden avslogs.

Värdarna fortsatte att driva för en vinnare, men deras slutgiltiga pass slog dem hela tiden som Venezuela höll på för en chockdragning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *