mbappe tröja Parets uppmuntrande prestationer

mbappe tröja Parets uppmuntrande prestationer – ingen Chelsea-spelare återtog besittning fler gånger än Drinkwater (7) – kunde inte ha kommit vid en mer läglig tidpunkt för Blues-chefen Antonio Conte, i ljuset av N’Golo Kantes frånvaro på grund av skador. I själva verket, med ungdomarna Charly Musonda och Kenedy alla imponerande, var det svårt att undgå känslan av att Chelsea har mer styrka på djupet än vad deras italienska tränare låter på.

Visserligen hittade Chelsea aldrig sitt vanliga flow mot ett Everton-lag som gjorde en livlig show under David Unsworth efter avskedandet av Ronald Koeman i måndags, men de visade återigen den kämparanda som kännetecknade lördagens come-from-behind-seger mot Watford genom att stå emot en livlig uppvisning i andra halvlek från Toffees.

Kenedy var underbart energisk, gjorde fler tacklingar än någon av sina lagkamrater och vann tillbaka bollen sju gånger totalt, medan Musonda gav en fin assist till Antonio Rudigers nick som öppnade målskyttet.

Det var dock Ampadu som verkligen fotbollskläder barn fångade ögonen. På kvällen då han blev den första spelaren född år 2000 att starta för Blues, spelade han med ett lugn och intelligens som motsäger hans ömma ålder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *