mbappe tröja ”Beslutet att skilja sig från Pedro

mbappe tröja ”Beslutet att skilja sig från Pedro togs efter noggrant övervägande och sökandet efter en ny chef kommer att börja omedelbart.

”Pedro utsågs i mars i år men resultaten har varit en besvikelse och inte står i proportion till den investeringsnivå som gjordes tillgänglig.

”Graeme Murty, huvudtränare för lagets utveckling, kommer att ta hand om förstalaget under mellantiden, precis som han gjorde tidigare i år.

”Prioriteten är att utse en ny manager så snabbt som möjligt, men styrelsen kommer att ta så mycket tid som behövs för att säkra rätt person som kan representera Rangers och tillhandahålla det varumärke som fotbollssupportrarna med rätta förväntar sig.

”Vi, styrelsen, uppskattar att det här är en svår tid för alla Rangers-supportrar och vi tackar dig för ditt tålamod och vet att Graeme och spelarna kommer att få ditt fulla stöd under de kommande dagarna.

”Vi tackar Pedro och hans bakrumspersonal för deras insatser och engagemang och önskar dem lycka till i framtiden.”

Rangers möter Hearts på Murrayfield Billiga Fotbollskläder Barn på lördag, med Edinburgh-sidans arbete med sitt hem i Tynecastle fortfarande inte avslutat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *