mbappe tröja barn En tävling mellan Federer-Nadal

mbappe tröja barn En tävling mellan Federer-Nadal på Bernabeu skulle sannolikt bryta det märket med stadions 80 000-plus kapacitet som sannolikt kommer att testas av de två tennissuperstjärnorna.

Det är ett välgörenhetsmöte ”Match in Africa” planerat mellan duon i februari som sannolikt kommer att överträffa det tidigare rekordet med Cape Town Stadium-arenan som rymmer 55 000 personer.

Spanjoren Nadal, som är född på Mallorca, är en långvarig supporter av Real Madrid trots att hans farbror Miguel Angel spelar för Barcelona, medan Federer spelade fotboll som junior och är ett ivrigt fan av schweiziska FC Basel.

Nadal vann sin 19:e grand slam med triumf i U.S. Open-finalen över Daniil Medvedev på söndagen – vilket lämnar honom ett kort från Federers rekord 20 majors.

Nadals Real Madrid har inlett säsongen inkonsekvent med fem poäng på tre matcher då de ligger femma i La Liga-tabellen efter ledaren Atletico Madrid (nio poäng) men före rivalerna Barcelona (fyra).

De kommer att försöka få tillbaka sin fotbollströja med namn barn La Liga-kampanj när de tar emot Levante på Bernabeu på lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *