matchtröjor barn Englands chef Phil Neville hoppas att denna veckas teamupplevelse

matchtröjor barn Englands chef Phil Neville hoppas att denna veckas teamupplevelse med Royal Marines har lämnat sina spelare bättre rustade för de potentiella utmaningarna som ligger inför VM för kvinnor. fortsatte för turneringen i Frankrike som startar på två veckor. Spelarna som inte visste att evenemanget skulle äga rum, deltog i olika övningar i militärstil, byggde presenningsskydd för att sova i, lagade mat på lägereldar och talade med marinisterna, av vilka några var amputerade, om sina upplevelser. Neville, vars sida möter Danmark i Walsall på lördag i sin näst sista uppvärmningskamp för VM, sa:

När du åker till ett VM kommer det att bli massiva upp- och nedgångar – emotionell, hemlängtan, saknad familj, du spelar, du spelar inte, du spelar bra, du gör misstag, tårar, vad som helst .

Och du måste veta att folket bredvid dig kan lita på. Du måste veta att personen bredvid dig är en syster eller en bror eller en anställd som kommer att hjälpa dig.

Vad vi pratade om var att det kommer att finnas tider när vi alla har synd på oss själva de närmaste 40 dagarna, trötta eller vad som helst.

Men när du lyssnar på några av berättelserna från några av soldaterna, som tappade benen, tappade armarna, ingen hamstrings rygg är borta, då kan vi inte klaga över en blåsor. Vi kan inte klaga över att vara på ett femstjärnigt hotell i Le Havre, Nice, vart vi än är.

Det (tiden med marinisterna) handlade om att ta bort allt, stänga av din iPad och faktiskt sitta runt en plats eller göra uppgifter tillsammans för att faktiskt få reda på mer djupare mening och anslutning till din vän bredvid dig.

Jag tror faktiskt att vi har ett speciellt band mellan mig, liverpool babykläder min personal och mina spelare, men jag ville ta det ett steg längre, och det var som pricken över i för mig. Det var den sista biten som vi ville göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *