Markeringsförklaringen överhängande undertecknande fotbollströja barn

Manchester United behöver nu en kraftvåg på Old Trafford.

Markeringsförklaringen överhängande undertecknande fotbollströja barn av Juan Mata från Chelsea för cirka £ 37m är den pick-me-up som Reds säsong har desperat behövt.

Den 25-åriga spanjoren är den smarta, kreativa mittfältaren med ett mål i sitt skåp som United-stödet har längtat efter i flera säsonger.

Han är inte en identiskit Paul Scholes ersättare men han fästs tillräckligt med lådorna i den avdelningen för att överväga att problemet kan slutligen lösas.

Så när jag äntligen förvärvat en Scholesy-typ nu för en Roy Keane.

Förutom uppfinningen i maskinrummet har United saknat verklig kraft och auktoritet. Det har varit för mycket av en pulverpuffavdelning.

Reds fans erkänner privat att en Keano finns längs vägen vid Etihad i form av stadens Yaya Toure. En inspirerande drivkraft som skrämmer livet från motståndare. De sätter sin stämpel på mittfältet på olika sätt med Uniteds ex-skeppare aggressiv, knarrande och knäppande, medan Yaya är ett mer subtilt kraftcenter.

Men deras närvaro vann oundvikligen de flesta striderna i det området.

Förenta staterna måste nu vända uppmärksamheten på fotbollströjor barn messi att hitta en tjur att gå med sin förväntade nya ’Mata’Dor.

Naturligtvis tillät de faktiskt en att åka till Italien för ingenting sommaren 2012 när FA Youth Cup-vinnaren Paul Pogba åkte till Juventus för ingenting.

Irriterad Sir Alex Ferguson kanske inte har tagit till en tonåring, och hans läger, krävt en enorm löneförhöjning för att underteckna en ny Old Trafford-affär innan han ens hade gjort en högre effekt, men det kan vara en kostsam stand-off.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *