manchester united tröja Neymar länkar till Coutinho

manchester united tröja Neymar länkar till Coutinho på utsidan av straffområdet men Coutinho kan inte frigöra lite utrymme för sin karaktäristiska curlinginsats. Brasilien återvinner det i boxen men Paulinho kan bara vinna en hörna efter att ha vrickat sig loss från tre försvarare.

8 min: Neymar slår en hörna in i straffområdet och efter en Miranda-touch vid den närmaste stolpen får Thiago Silva en tapp på bollen men PSG-försvararen kan bara sätta sin svaga insats från nära håll mot stolpen! Brasilien har matchens första riktiga målchans.

6 min: Fellaini drar ner Neymar bakifrån i mittcirkeln och hamnar i ansiktet på domaren som omedelbart ropar på frispark. Belgiens centrala mittfältare kommer undan utan kort, men domaren kommer säkert att göra en mental anteckning om hans tidiga aggression.

3 min: Neymar fjädrar ett inlägg i straffområdet för Gabriel Jesus, men Courtois är där först – och med en avsevärd höjdfördel.

2 min: Brasilien är ute efter att få fotfäste i matchen när de cyklar den från höger till vänster och tillbaka igen i försvaret. Belgiens tidiga press lönar sig när Willian vänder över bollinnehavet. Alderweireld skickar en boll över toppen för Lukaku men det går för långt och det blir en Alisson-målspark.

1 min: Brasilien får kvartsfinalen igång Fotbollströjor För Barn på Kazan Arena! Det ska bli 90 minuters underhållande fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *