manchester city tröja med eget namn Coutinho har

manchester city tröja med eget namn Coutinho har bidragit med två mål och tre assist på åtta matcher i alla tävlingar för Bayern den här terminen, men Liverpools förre mittfältare Hamann har inte varit imponerad av sin start på livet i Bundesliga.

”För mig är han en främling i laget,” sa han till Sport Bild. ”Jag kan inte minnas en bra situation [han har producerat] i attacken.

”Om du har en sådan spelare i laget och han inte visar några speciella ögonblick, så får du naturligtvis problem eftersom han i försvaret bara räknas som en halv spelare.” Han har 30 eller 35 matcher kvar så han har att börja någon gång [för att visa bra prestationer]. Han är fortfarande utlånad från Barca till slutet av säsongen.”

Coutinho tog in ytterligare 90 minuter av action när Bayern säkrade en knapp 3-2-vinst på Olympiacos på tisdagskvällen.

Den kvicksilveriska mittfältaren kunde inte påverka Champions League-drabbningen på något meningsfullt sätt, men Kovac försvarade sin prestation under en presskonferens efter matchen.

”För tillfället saknar han lite tur,”Fotbollskläder till Barn  sa Bayerns huvudtränare. Han har alltid bra handlingar. Jag är mycket nöjd med hans prestation såväl som med de andras prestationer.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *