lewandowski tröja Det är mycket mer på spel i MLS

lewandowski tröja Det är mycket mer på spel i MLS den här helgen, med slutspelslopp som skärps i båda konferenserna när vi förbereder oss för sträckloppet. Bara en handfull av ligans 22 lag är helt ute ur slutspelsbilden, men den handfullen kommer växa sig större i helgen.

Här är en titt inför en rivalitetsfylld MLS vecka 25:

DET ÄR EN STOR VECKA FÖR … CASCADIA CLUBS
Starka formsteg under den senaste månaden eller mer har lämnat alla tre MLS Cascadia Club i slutspelspositioner med september i antågande, och två av dem slåss om topplatsen i väst.

Sounders kör en 10-matchers obesegrad rad, med Clint Dempseys heta form sedan Gold Cup som hjälper Nicolas Lodeiros och Cristian Roldans fantastiska arbete på mittfältet. De sitter en poäng före Timbers på toppen av väst, vilket skulle förklara varför tränaren Brian Schmetzer vilade Dempsey, Osvaldo Alonso och Roman Torres i onsdagens oavgjorda match mot Vancouver för att ha dem redo att möta Timbers.

Portland hade inte den lyxen i onsdagens 2-1-seger mot Colorado, då han tog fram en trupp med full styrka, åtminstone när det gäller oskadade spelare. Fanendo Adi och Liam Ridgwell kommer att missa resan till Seattle, vilket kommer att sätta mer press på Portlands omtalade mittfält för att ta tag i läget.

Medan Seattle och Portland slåss om förstaplatsen kommer Vancouver Whitecaps att vara över hela landet och försöka hålla fast vid sin slutspelsposition. TheWhitecaps har fotbollskläder barn tagit sjätteplatsen i väst på styrkan av en 4-2-2-sträcka, men en längdresa till Orlando City efter att ha spelat oavgjort mot Seattle i onsdags är ett brutalt test för Carl Robinsons män.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *