Köpa Fotbollströjor Cristiano Ronaldo återvände till Bernabeu för första gången

Köpa Fotbollströjor Cristiano Ronaldo återvände till Bernabeu för första gången sedan han lämnade de spanska jättarna på söndag kväll. Den portugisiska superstjärnan, som lämnade Real Madrid för Juventus sommaren 2018, var på sin gamla trampbana för den ivrigt efterlängtade Clasico efter sin nuvarande klubbens Serie A-kamp mot Inter Milan avbröts på grund av hälsoproblem. Och han lämnade inte besviken. Real Madrid sprang Barcelona i pole position efter att ha slagit den katalanska klubben 2-0 framför sina hemmasupportrar. Andra halvlek mål från Vinicius Junior och Mariano Diaz, i den 71: e respektive 92: e minuten, förseglade alla tre poäng för Zinedine Zidanes sida.

Barcelona var extremt nedslående på natten med Lionel Messi och co. misslyckades med att ta spelet i nacken. Men full kredit måste gå till värdarna, som förtjänade sin 2-0-seger. Ronaldo, som sågs i en av Bernabeus verkställande lådor, såg på när Vinicius slog dödläget via en avböjning av Gerard Pique. Vinicius firade med en återgivning av Ronaldos varumärke ’Siiiiu!’, vilket den femfaldiga Ballon d’Or-vinnaren säkert uppskattade. Kameror fanns till hands för att fånga Ronaldos reaktion på Madrids öppningsmål. 35-åringen stod inte men han visade sin uppskattning genom att ge Vinicius ett applåder. Se filmerna här … En annan bild från kvällen såg Ronaldo leende, tydligt nöjd med sin tidigare klubbs dominerande uppvisning. Zidane, vars sida nu sitter en poäng ovanför sina hårda rivaler med 12 kvarvarande matcher, berömde Vinicius för att ha spelat en nyckelroll i segern.

Vinicius spelade bra inte bara framåt utan också defensivt. Han ronaldo tröja barn har den fysiska förmågan, citerades fransmannen av Daily Mail.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *