Internazionale fotbollströjor med namn och nummer försvarare Jonathan

Internazionale fotbollströjor med namn och nummer försvarare Jonathan har ryckt av jämförelser med andra brasilianska Maicon och erkänner att han är glad att 32-åringen är otillgänglig för hans sida i konflikt med romer på lördag.

”När jag kom till Italien, sa journalister till mig varje dag:” Du är arvingen till Maicon, du spelar som Maicon. ”Jag var omringad. Sanningen är att vi är två olika spelare”, berättade han för Libero, som rapporterats av målet. com.

”Maicon är den starkaste försvararen i världen. Han har styrka, teknik. Jag är ledsen att han inte är där, men det är mycket bättre för oss så.”

Maicon, som tillbringade sex år på Inter, kommer att sakna slipsen efter att ha lidit en skada i Romas 2-0 seger på Sampdoria. Greklands internationella Vasilis Torosidis förväntas deputera.

Jonathan erkänner Billiga Tottenham Hotspur tröjor att det inte kommer vara lätt för Nerazzurri, som står inför en Roma-sida som topp Serie A med 100 procent rekord och endast har givit ett mål.

Totti är en mästare, en symbol, en nyckel spelare.”

Jonathan har gjort en utmärkt start på den nya säsongen. Vingbacken har varit regelbunden under den nya tränaren Walter Mazzarri och fick vinst i Inters senaste 2-1 seger hemma till Fiorentina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *