Hellas Verona förra Fotbollströjor barn med eget namn säsongen

Adriano Di Vittorio, en representant för Fiorentina mittfältare Rômulo, har bekräftat att Roma är intresserade av sin klient.

Den 27-årige imponerade på lån på Hellas Verona förra Fotbollströjor barn med eget namn säsongen och förväntas ha många klubbar redo att ta honom före kampanjen 2014/15.

För tillfället är det oklart huruvida Fiorentina kommer behålla sina tjänster eller om Verona kommer att se att underteckna honom direkt, medan Di Vittorios uppenbarelse lägger till mysteriet kring Rômulos framtid.

”Vi vet att Roma är en klubb som verkligen beundrar spelaren och är intresserad. Efter Giallorossis fantastiska kampanj litar jag på att de kommer att bli huvudpersoner igen nästa säsong, säger Di Vittorio till Calciomercato.com.

”De är en viktig klubb, men det finns en lång väg att gå ännu på Manchester United Tröja Barn Billigt överföringsmarknaden och allt är fortfarande öppet.

”Våra ambitioner är fortfarande ambitiösa och nu är han inte längre en trevlig överraskning, utan snarare en realitet i fotbollsverdenen som räknas.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *