haaland tröja barn ¡° det ¡¯ s viktigt att träffa människor

haaland tröja barn ¡° det ¡¯ s viktigt att träffa människor som berättar den absoluta sanningen för att hjälpa dig att förbättra. ¡±

Lukakus karriärväckelse under Conte
Lukaku började sin karriär i Anderlecht innan han fortsatte att spela för Chelsea, Everton och Manchester United, och skapade ett rykte som en av de mest produktiva anfallarna i Premier League på vägen.

Belgaren fick dock mycket kritik i United för sin upplevda bristande kvalitet på bollen och skärpa i den sista tredjedelen, där Ole Gunnar Solskjaer så småningom tog beslutet att flytta honom vidare sommaren 2019.

Inter investerade ¡ê73 miljoner ($101 miljoner) i Lukaku, som har betalat tillbaka varenda krona av den avgiften under Contes ledning och gjorde 61 mål på sina första 92 framträdanden för klubben i alla tävlingar.

Lukaku erkände att han var lättad efter att ha vunnit sin karriärs andra trofé i form av Serie A-titeln, och insisterade på att han alltid har värderat teamsilver över individuella rekord.

”Jag trodde att det var nu eller aldrig,” fotbollströjor med namn tillade han. ”I en karriär kan du göra 500 mål, men om du inte vinner till slut är det förgäves.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *