haaland kläder Manchester United bokade sin

haaland kläder Manchester United bokade sin plats i EFL Cup-finalen på torsdagskvällen, och Jose Mourinhos rekord i tävlingen tyder på att stora silverföremål är på gång.

Portugisen inledde sin regeringstid på Old Trafford på Wembley, där Zlatan Ibrahimovic säkrade en dramatisk 2-1-seger över Leicester City i Community Shield.

Man Utd tar sig in i EFL-cupfinalen

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Red Devils åker tillbaka till den engelska fotbollens hemmaplan den 26 februari för att möta Southampton fotbollströja barn om rätten att lyfta Ligacupen.

Mourinho kommer att försöka säkra den pokalen för fjärde gången i sin glittrande tränarkarriär, med ett felfritt rekord som skröt i showpiece-evenemanget från två perioder i Chelsea.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *