Guangzhou Evergrande Taobao Fotbollskläder barn billigt hamnar på ett

Guangzhou Evergrande Taobao Fotbollskläder barn billigt hamnar på ett avtal för Brasilien International Robinho, enligt rapporter.

Kinesiska medier, som citeras av National, hävdar att Seleção International – capped 99 gånger sedan debuterade 2003 – kommer att bli den senaste brasilianska spelaren för att gå med i chefscoachen Luiz Felipe Scolari’s squad.

Ricardo Goulart, Alan, Elkeson och René Júniorwere som redan är närvarande före Paulinho tecknades från Tottenham Hotspur för en anmäld avgift på 14 miljoner euro på måndagen och Robinhos förväntade ankomst kommer att svälla ytterligare villkoret.

Den 31-årige är ett attraktivt förslag till Guangzhou, eftersom han för närvarande är en friagent.

Hans kontrakt med Milano löpte ut onsdagen och trots att han lånats på Santos från augusti 2014 till juni i år har han valt att inte komma överens med varaktiga villkor med klubben där han började sin karriär.

Robinho hade gjort två mål i fyra Brasileirão-framträdanden för Santos denna term och vann 2015 Campeonato Carioca, men deras oförmåga att matcha de ekonomiska erbjudanden Barcelona Tröja Barn Billigt som han har fått från andra håll har lett till att han fortsatte.

Robinho har spenderat tre stavar med Santos över sin karriär, medan han också spelat för Manchester City och hade framgång med Real Madrid och Milan.

Veteran har just återvänt från Brasilien som representerade Copa América 2015, där de slogs ut i Paraguays sista kvartal i straff.

Under turneringen presenterade Robinho två gånger och scorade en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *