fotbollströjor barn med tryck Jose Mourinho har meddelat att Zlatan

fotbollströjor barn med tryck Jose Mourinho har meddelat att Zlatan Ibrahimovic kan återvända under det nya året efter att ha avfärdat utsikterna till en Champions League-gruppresa.

Ibrahimovic, som rehabiliterar sig från en främre korsbandsskada, undertecknade ett nytt ettårskontrakt med Manchester United på torsdag efter månader av spekulationer kring hans nästa drag.

35-åringen vägrade att ge en tidsram när han kunde bli match-fit igen, men Mourinho sa att det inte fanns någon möjlighet att han ens skulle delta i Uniteds senaste Champions League-gruppspel mot CSKA Moskva den 5 december.

United-chefen föreslog emellertid att Ibrahimovic skulle väljas ut i Uniteds 25-trupp för tävlingen.

”Han kommer inte att vara redo för gruppfasen i Champions League”, säger Mourinho. ”Jag tror inte att det finns någon chans för det. Har vi plats på Champions League-listan för att ha honom? Ja. Så vi behöver inte lämna någon spelare utanför listan.

”Men jag tänker inte Zlatan att spela någon del av gruppfasen. Förhoppningsvis kan han spela i knockout-fasen, men för det måste vi också avsluta topp.

”Jag vill inte tänka på [när Ibrahimovic kommer tillbaka], jag frågar inte ens om det, pratar om det eller pratar om det med det medicinska teamet. Han kommer att bli en extra man för barcelona tröja barn oss under andra delen av säsongen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *