fotbollströjor barn Chelsea visste att Derby County inte skulle bli några

fotbollströjor barn Chelsea visste att Derby County inte skulle bli några pushovers i Carabao Cup den här veckan. Rams hade imponerande besegrat Manchester United i föregående omgång och övervann ett 1-0-underskott innan de så småningom gick vidare i en straffkonstruktion. Inte bara det, men Championship-sidan gick in i Stamford Bridge under ledning av Frank Lampard, som alltid skulle pumpas upp för sin återkomst till klubben.

Och Derby visade verkligen sin potential att orsaka upprördhet, även om de gjorde livet svårt för sig själva med inte mindre än två självmål de första 45 minuterna. Chelsea-låntagaren Fikayo Tomori satte igenom sitt eget nät under öppningsbytena, men hade sina rodningar sparat av Jack Marriott som drog spelnivån. Chelsea mot Derby Ett annat inlägg från Davide Zappacosta skapade dock ett nytt självmål, med Richard Keogh som gjorde felet och Martyn Waghorn bevisade nästa Derby-man att svara. Men nyckelmålet kom äntligen en Chelsea spelare när Cesc Fabregas hittade nätet med sin första strejk på Stamford Bridge sedan augusti 2017. Över mittfältet fanns det en möjlighet att imponera för Mateo Kovacic som har tävlat med Ruben Loftus-Cheek och Ross Barkley den här säsongen.

Chelsea-fans reagerar på Kovacic Båda hans engelska lagkamrater har varit i fin målskyttform nyligen – med sex slag i de senaste tre matcherna – och Kovacic behövde imponera för att göra laget. Och mitt i hela dramat i Derby-spelet, Chelsea-fans var imponerad av hans prestationer men såg bara inte tillräckligt i sitt skytte för att lägga till det extra elementet i sitt spel. Stödjare eggade honom på att skjuta under matchen och när Kovacic var tvungen såg han inte ut att göra mål. Kolla in reaktionen från fans på Twitter: Är Kovacic en bra spelare? 100% och Chelsea-fans vet det. Men mål vinner matcher och just nu hittar hans två rivaler för den positionen nätet mer regelbundet och Kovacics totala målpoängrekord är mycket dålig.

Det är osannolikt att Kovacic befinner sig i den mest liverpool tröja konkurrenskraftiga positionen på hela Chelsea-sidan och han kanske behöver ett öga för mål för att göra det till sitt. När marginalerna är så små hos Chelsea just nu är individuella attribut nyckeln och det finns ingen konkurrens när det kommer Tyvärr Mateo, Chelsea-fans vill få det att fungera men du behöver den genombrottstrejken. Vem tycker du att Sarri ska börja – Kovacic, Barkley eller Loftus-Cheek? Tala om det i kommentarfältet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *