fotbollströjor Att säkra stjärnor till långa affärer

fotbollströjor Att säkra stjärnor till långa affärer verkar viktigare än någonsin med effekterna av coronavirus-pandemin på fotbollsekonomin och andra stjärnor som Kylian Mbappe och Paul Pogba var beredda att dra ner sitt kontrakt efter att ha sett Messi, Gianluigi Donnarumma och Memphis Depay flytta gratis.

City har också förhoppningar om att några av deras akademispelare skulle kunna följa i Fodens fotspår, med högt rankade Cole Palmer och Liam Delap som skriver på kontraktsförlängningar när de tillbringar säsongen med a-laget.

Värdering – B
Det skulle vara svårt att ignorera besvikelsen över att missa en anfallare, men Guardiola har fortfarande en otrolig trupp att jobba med. Den här gruppen spelare var tillräckligt bra för fotbollskläder barn att vinna Premier League på galopp förra säsongen med sådana som Ilkay Gundogan, Joao Cancelo och Riyad Mahrez som njöt av fantastiska kampanjer.

Till den mixen kommer Grealish, Englands EM 2020-älskling och en suverän spelare som bara kommer att bli bättre under Guardiolas ledning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *