fotbollströja barn Om det är någon tröst för Manchester City-fansen

fotbollströja barn Om det är någon tröst för Manchester City-fansen, är deras ledning i toppen av tabellen 13 poäng med bara sex matcher kvar av säsongen. Hur sött det hade dock varit att avsluta saker och ting i lördagens Manchester-derby, särskilt när man gör mål från Vincent Kompany och Ilkay Gundogan hade sett dem storma in i en ledning med 2-0. Vad som än hände i omklädningsrummet i halvtid var det klart att de röda djävlarna gjorde mål, Paul Pogba gjorde två poäng och Chris Smalling högerfotade bollen i baksidan av nätet för vinnaren.

som spelade tillsammans med Carragher för både Liverpool och England, har skrivit om sin tidigare lagkamrat i sin senaste Daily Mail-kolumn – och han har gjort en mycket intressant poäng om mängden provokation som fotbollsspelare måste utstå. ”Det har inte varit lätt att se eller Läs om historien som Jamie Carragher har fastnat för den här veckan,” erkände Crouch. ”Jag spelade för Liverpool och England med ”Carra” i några bra år och även om vissa människor kanske inte vill höra det här, är han en fantastisk pojke. Han behöver inte att jag säger att det han gjorde var helt fel och han vet bättre än någon annan att hans handlingar inte kan försvaras. ”Det har inte varit lätt att se eller läsa om historien som Jamie Carragher har fastnat för den här veckan,” erkände Crouch. ”Jag spelade för Liverpool och England med ”Carra” i några bra år och även om vissa människor kanske vill inte höra detta, han är en fantastisk pojke. Han behöver inte att jag säger att det han gjorde var helt fel och han vet bättre än någon annan att hans handlingar fotbollströja barn ronaldo inte kan försvaras. ”Det har inte varit lätt att se eller läsa om historien som Jamie Carragher har fastnat för den här veckan,” erkände Crouch. ”Jag spelade för Liverpool och England med ”Carra” i några bra år och även om vissa människor kanske vill inte höra detta, han är en fantastisk pojke. Han behöver inte att jag säger att det han gjorde var helt fel och han vet bättre än någon annan att hans handlingar inte kan försvaras.

Etihad hade gungat före avspark och under de första 45 minuterna. Mot slutet var det bortalaget som gjorde allt oväsen när Jose Mourinhos män räddade en del skryträttigheter. Lika lätt som det är att antyda att City tog sin titelframgång för given, ingen kan ha klandrat dem för att vara förmätiga. .Deras rivaler hade varit hemska och Raheem Sterling borde verkligen ha lagt undan dem en gång för alla när han kom igenom på mål. Mot slutet sjöng United-fansen om ”slutet av maj 1999” och även om denna comeback inte var det lika betydelsefull som deras Champions League-seger över Bayern München, det var ännu en påminnelse om att du aldrig, aldrig avskriver Manchester United. Det verkar som att City redan hade gjort den där före matchen, Var rankas 2017/18 Man City bland PL:s stora lag? Säg din mening i kommentarerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *