fotbollsfans Vi har sett några riktigt speciella mål under hela Premier

fotbollsfans Vi har sett några riktigt speciella mål under hela Premier League-säsongen 2016/17. Jordan Henderson startade trenden i september på Stamford Bridge, där Liverpool-kaptenen hittade det övre högra hörnet från 30 yards i en 2-1-seger mot Chelsea. En sublim soloinsats från Dimitri Payet följde sedan i oktober innan Henrikh Mkhitaryan gjorde en skorpionspark för Manchester United i december.

Scorpionsparkar är sällsynta i fotboll, men fotbollsfansen bjöds på ännu bättre i januari när Olivier Giroud gjorde mål mot Crystal Palace. Från Alexis Sanchez inlägg slog fransmannen bollen förbi Wayne Hennessey och utanför ribban för att göra Arsenal-fansen galna. Det var dock Andy Carroll som vann månadens mål i januari för sin kraftfulla spark hemma mot Palace, medan Eden Hazard tog priset i februari efter att ha slagit hela Arsenals försvar och gjort mål. Så många speciella mål, men det kunde bara finnas en vinnare när Sky Sports bad tittarna att rösta på Goal of the Season på Monday Night Football. Innan avtäckningen utsåg Jamie Carragher Carrolls overheadspark till sin vinnare och Gary Neville valde Girouds skorpionspark, vilket beskriver är som ”unik”.

Men på något sätt vann inget av målen MNF-säsongens mål. Carroll’s slutade inte ens bland de tre bästa. Enligt fotbollsfans – eller ska jag säga Liverpool-fans – är Emre Cans overheadspark mot Watford tidigare denna månad säsongens mål och vann 35 % av rösterna. Åttiofemtusen folk röstade och Can kom överst – till och med Neville tyckte att det var roligt när vinnaren tillkännagavs. Kolla in de fem bästa i tweeten nedan. Det räcker med att säga att Twitter var mindre än imponerad av Cans vinnande Goal of the Season. En briljant overheadspark kan det ha varit, men inget vi inte har sett tidigare. Så här reagerade fotbollsfans. TWITTER REACTSCans mål var verkligen ett viktigt mål med tanke på omständigheterna. Hade tysken inte gjort mål hade Liverpool kanske gjort oavgjort mot Watford messi fotbollströja och tappat mark i racet om de fyra bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *