Evertons fotbollskläder barn Marouane Fellaini mot en avgift

Har Manchester United gjort goda affärer när dörren till överföringsdatum nu har stängts fast ordentligt?

I fönstret har de röda äntligen rekryterat Evertons fotbollskläder barn Marouane Fellaini mot en avgift som tros ligga i området 27,5 miljoner.

Men ovanligt är detta Manchester Uniteds enda stora sommerköp, som gjordes på den elfte timmen efter en lång och utdragen transfer-saga.

Med det internationella avbrottet pågår måste ett antal Manchester United-stjärnor lägga tankar om Old Trafford åt sidan för att representera sitt land.

Men du kan hålla dig uppdaterad med dina favoritmedlemmar i David Moyes trupp under hela veckan genom att kolla vår praktiska guide till deras internationella åtaganden.

England: Michael Carrick, Wayne Rooney, Danny Welbeck, Phil Jones, Chris Smalling och Tom Cleverley.

United är återigen väl representerade i Roy Hodgsons senaste trupp,ronaldo kläder barn vilket ger fler spelare till det engelska landslaget än något annat land. De tre lejonerna har en smal ledning med en poäng högst upp i grupp H som går in i deras sista två VM-kvalificeringsspel, vilket betyder att deras öde kommer att avgöras av hemmakonflikter med Montenegro och Polen. Om de ska ta sig till Brasilien kommer England att behöva Rooney för att vara i toppform, med Old Trafford-stjärnan som har gjort 36 mål under loppet av sin internationella karriär.

Den enda andra United-spelaren som representerar en av hemmaländerna är Evans, men 25-åringen har betydligt mindre att spela för under hans kommande internationella utflykter. Nordirlands chanser på kvalificering är redan borta, även om de hoppas kunna återställa stolthet när de tar sig mot Azerbajdzjan innan de möter Israel, med båda spelen hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *