Det är vad vi gör i Billiga fotbollströjor Brasilien och försöker göra här

Willian har hävdat att han skulle ha lämnat Chelsea om Antonio Conte stannade och berömde Maurizio Sarri för att föra ’fun’ tillbaka till Stamford Bridge.

Willian har redan talat om sin lättnad över att se Conte lämna Chelsea, och den brasilianska framåt gick ett steg längre genom att göra klart den tidigare Italien CT var alltför restriktiv jämfört med nya chefen Sarri.

”Ingen chans”, berättade han kvällskvällen när han frågades om han fortfarande skulle bli en blå under ex-Juventus Coach.

”Nej, jag är här för att jag vill spela för Chelsea. Jag fotbollströjor billigt kommer bara lämna om Chelsea vill att jag ska gå.

”Jag tycker att vi har en bra chans att vända resultaten runt dem, för nu har vi ett annat sätt att spela fotboll.

”Chefen berättar att spela, för att njuta av oss på planen, med ansvar. Nu har vi en annan stil, det är därför vi kan skapa problem för Arsenal.

”Är det roligt att spela det här sättet? Jag tror det. Vi har en hel del spelare med kvalitet på framsidan, som Eden Hazard och Pedro. Spelare som det vill spela fotboll.

”Det är därför han [Sarri] talade om ’kul’ fotboll (vid ankomsten till Chelsea). Detta är vad vi kommer att försöka göra den här säsongen.

”Är detta som Brasiliens Samba stil? Ja. Det är vad vi gör i Billiga fotbollströjor Brasilien och försöker göra här, leka med skicklighet och rörelse.

”Det är självklart ett speciellt spel mot Arsenal eftersom det är ett derby. Det är alltid svårt mot dem. Vi måste förbereda oss väl under veckan.”

”Jorginho har spelat mycket bra, han har mycket kvalitet och hjälper vårt spel att byggas upp från baksidan.

”Nu måste vi fortsätta så eftersom vi har ett bra spel att spela mot Arsenal.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *