chefen väljer oftast på form och Billiga matchtröjor fotboll fitness och det har varit

Stoke City-försvarare Ryan Shawcross har allt annat än gett upphov till att göra Englands VM-trupp i sommar.

Englands chef Fabio Capello kallades Shawcross för första gången för att spela för Englands vänliga match mot Egypten i mars.

Samtalet kom på ett lämpligt ögonblick för den 22-årige mitthalvan som det kom samma dag som han hade varit inblandad i en klättring som bröt benet på Arsenals Aaron Ramsey.

Shawcross återvände till klubbens action under ett moln Billiga Tottenham Hotspur tröjor och blev omedelbart sidledd med ett fotledsproblem som tvingade honom att sakna 10 matcher före lördagens otroliga rita med Everton.

Men med VM nu bara sex veckor bort, tror Shawcross inte att han har gjort tillräckligt för att göra den slutliga 23-manstruppen.

”Det har bleknat lite som jag har varit ute så länge. Du kan aldrig säga aldrig men mitt främsta mål är att spela bra för Stoke först och främst, säger Shawcross.

”Det finns alltid hopp, men chefen väljer oftast på form och Billiga matchtröjor fotboll fitness och det har varit den svåraste två månaderna av min karriär. Det kan räknas mot mig.

”De människor som behövde vara där var där för mig och jag tackar dem för det. Jag är glad över att vara tillbaka på planen.

”Jag var lite av takten mot Chelsea, vilket inte var oväntat, men känner mig mycket skarpare nu. Jag mår bra och säker, ”förklarade han med självförtroende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *