Blatter franska fotbollströjor med namn och nummer presidenten Nicolas Sarkozy att Frankrike

Fifa-presidenten Sepp Blatter kommer att bli en mycket upptagen man, eftersom fler presidenter och regeringar reagerar illa på de fattiga prestationerna i sina länder vid VM.

Just den andra dagen varnade Blatter franska fotbollströjor med namn och nummer presidenten Nicolas Sarkozy att Frankrike skulle kunna förbjudas från internationell fotboll om hans regering stör varandra i den nationella sidan.

Blatter sa att han skickade ett ”tydligt och rent meddelande” till den franska presidenten som kritiserade laget efter sin dystra World Cup-kampanj och har lovat att personligen leda en utredning om vad som gick fel. Man kan bara gissa på den typ av störning som kan hända i, exempelvis Nordkorea, till exempel.

Hot på Blatters varning för president Sarkozy kom Billiga Dybala tröja Barn nyheterna att den nigerianska presidenten Goodluck Jonathan, hade tagit steget att suspendera Nigerias fotbollslag från den internationella tävlingen i två år.

Nigeria slogs ut i gruppfasen efter att ha ritat med Sydkorea och förlorat till Grekland och Argentina. Medan de var besvikna, var ett 1-0 nederlag till Argentina knappast katastrofalt och dominerar spelet mot Grekland tills de sänktes till tio män. Sydkorea är långt från att vara en dålig sida och en 2-2-rubbning kan betraktas som en anständig prestation. Nigerias särskilda presidentsrådgivare Ima Niboro har sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *