billiga fotbollströjor Under 2022 har en ung talang dykt upp och tagit

billiga fotbollströjor Under 2022 har en ung talang dykt upp och tagit sig till framkanten av fotbollsvärlden utan dess like. Monacos 18-åriga sensation Kylian Mbappe har gått från relativ dunkel till den hetaste fastigheten som finns på marknaden. Naturligtvis har den europeiska eliten redan svärmat runt den unge fransmannen, desperat efter hans eftertraktade signatur.Spanska giganterna Barcelona är en av de högprofilerade parterna som är intresserade av Mbappe, som nyligen kallades in i Frankrikes seniorlag, men Blaugrana kan hålla eld på sin jakt för närvarande.

Många kommer att tänka, varför? Tja, enligt The Sun är Luis Enriques sida angelägna om att reda ut framtiden för en av sina nuvarande superstjärnor, Neymar, med brasilianaren som lockar intresse från Premier League. Manchester United och Chelsea är två potentiella friare för 25-årsperioden. gammal sambastjärna som, med tanke på sin växtlighet och rena briljans, skulle befalla en avgift som utan tvekan skulle krossa de 89 miljoner pund som United betalade för Paul Pogba. 150 miljoner pund? 200 miljoner pund? Det skulle verkligen vara ett drag som slår världsrekord, men Barca är övertygad om att Neymar kommer att välja att stanna kvar i Catalunya. Om han gör det kommer det att ge bittra rivaler, Real Madrid, förarsätet i jakten på Mbappe när de försöker lägga till lite ungdomlig talang till sin stjärnspäckade forwardslinje. Mbappe har, precis som vilken ung anfallare som helst som kommer från Frankrike,

Furstendömet såg av Borussia Dortmund 3-2 i Tyskland på onsdagskvällen med Mbappe som gjorde två. Han blev den första tonåringen att göra fyra mål i knockout-stadiet av Champions League och tog sitt antal till 21 strejker för säsongen. En brådmogen talang som kan bli utmanande för Ballon d’Or en dag och det verkar som om Barca kommer att göra det. inte vara hans nästa destination – om inte Neymar vill manchester city kläder barn ha en kall tisdag kväll på Stoke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *