Billiga fotbollströjor på nätet Gary Neville är utan tvekan

Billiga fotbollströjor på nätet Gary Neville är utan tvekan en av de bästa – om inte den bästa – fotbollsexperten på brittisk tv. Den tidigare Manchester United-kaptenen var en djupt impopulär spelare bland oppositionsfansen under sina speldagar men har helt vänt sin offentliga image tack vare sin otroliga förståelse arbetat med Sky Sports under de senaste fem eller sex åren. Neville kan prata om fotboll på ett vältaligt men ofta humoristiskt sätt som engagerar tittarna och har förtjänat alla beröm som har kommit i hans väg.

Sky Sports-tittarna var urtagna när det tillkännagavs redan i december 2015 att han lämnade kanalen för att bli ny huvudtränare för Valencia. Men i början av säsongen 2016-17 var han tillbaka på Sky efter sin period. med Los Che gick det fruktansvärt fel. Neville har inga planer på att återgå till tränare och även om det är synd eftersom han uppenbarligen har så mycket att erbjuda, är det bra för dem som inte kan få nog av hans förståelse.

Först blev han hånad av sin bror. 42-åringen var i tjänst för Super Sunday i eftermiddags och blev hånad av sin bror, Phil, för att ha sminkat sig i förväg. ”@gneville2 bär smink,” kommenterade den yngre Neville, ”vem skulle ha trott?” Då hade David Beckham en rolig grävning. Detta ledde till en lysande reaktion från Gary och Phils gamla kompis, David Beckham, som inte kunde motstå att gräva på sin ex-lagkamrat. ”Det är inte det faktum att du När du bär smink är det faktumet att du är på sidan av Theatre Of Dreams,” skrev Beckham, ”vad skulle chefen säga? Vad skulle Keaney egentligen säga? ha ha ha ha ha ha ? @gneville2 @philipneville18”

Man kan faktiskt bara föreställa sig hur Sir Alex Ferguson och Roy Keane skulle reagera på att se Neville sminka sig vid sidan av Old Trafford av alla ställen. Jamie Carragher var också med på det roliga som Jamie Carragher sedan gick med på det roliga och skrev: ”Det kommer inte att göra någon psg tröja jävla skillnad @gneville2 ????”Savage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *