billiga fotbollströjor Cristiano Ronaldo har hållit fansen uppdaterad

billiga fotbollströjor Cristiano Ronaldo har hållit fansen uppdaterad med sin sons prestationer i Juventus ungdomslag. Båda far och son representerar de italienska mästarna efter att ha flyttat från Real Madrid i sommar och Ronaldo Jr spelar för närvarande med under 9-laget. Med tanke på den otroliga arven från hans far, det finns stora förväntningar på att Ronaldo Jr kommer att gå vidare till att bli en professionell fotbollsspelare själv och se för att nå toppnivån.

Ronaldo Sr tror dock inte att det kommer att vara lätt att matcha hans egna prestationer och sade i en intervju med BeIN Sports: ”Jag hoppas att Cris, min son, kan vara som sin pappa.” Han säger att han kommer att vara bättre (än jag), men jag tycker att det är svårt. Uppdateringar om Ronaldo Jr ”Jag är väldigt glad att ha fått mål, också för honom. Han spelar för Juventus och anpassar sig riktigt bra, det har varit lättare för honom än för mig. ”Endast enstaka detaljer har dykt upp om hans föreställningar med Juventus, från att han gjorde fyra mål på sin debut till sin far som laddade upp ett klipp av honom som gjorde ett fantastiskt individuellt mål. Ändå har en insikt ges denna vecka med Ronaldo Jr som visas på sin fars Instagram, satt bredvid en trofé med den enkla bildtexten: ’Grattis.’ Hans trofévinnande föreställningar Inlägget väcker dock många frågor: vad är trofén till? Är det ett individuellt pris för Ronaldo Jr? Vad betyder det för hans framtid på klubben? Nåväl, information har börjat komma från Italien och främst från Giovani Bianconeri som ger regelbundna uppdateringar om Juventus ungdomslag. Enligt honom tilldelades trofén för att vinna ”Torneo” Galup ’med Juventus U9 vann båda sina gruppmatcher 10-0 och besegrade sedan Torino 5-4 i finalen. Ronaldo Jr gjorde enligt uppgift tre mål i turneringen, inklusive ett mål i finalen. Kolla in uppdateringen, bilder och till och med en video av honom som försöker en skorpion sparka nedan: Mycket imponerande saker, minst sagt. Det är rättvist att säga att skorpionen sparkar videon skulle ha varit på Ronaldo Ss Instagram om den hittade nätet, men tre mål är fortfarande en imponerande avkastning ändå. mycket tydligt av hans prestationer i ungdomslag är hans förmåga att göra mål, något som hans far kommer att vara mycket nöjd med. Tidigare denna månad visade det sig att Ronaldo Jr gjorde fyra mål i ett spel, precis som han hade gjort en på hans allra första Juventus-utseende.

Naturligtvis är det fortfarande otroligt tidiga dagar för Ronaldo Jr och det borde inte finnas någon press på honom att nå sin fars svindlande höjder. Så länge som positiva uppdateringar fortsätter att dyka upp från Juventus finns det dock mycket att fira och förhoppningsvis fortsätter han att imponera på i Turin. i detta skede handlar det bara om njutning och Ronaldo Jr har många mål att fira. Tror du att Ronaldo Jr kommer att bli psg fotbollströja fotbollsspelare? Säg dig i kommentarfältet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *