billiga fotbollströjor barn Det stärkte också banden ytterligare mellan spelarna

billiga fotbollströjor barn Det stärkte också banden ytterligare mellan spelarna och fansen, eftersom det inte finns något som en sen vinnare. Slutet av Kroatien VoodooEnglands senaste historia mot Kroatien har inte gett för många glada minnen under det senaste decenniet. Det fanns Theo Walcotts hatt -trick och en femstjärnig som kvalificerar sig för VM 2010, men det var bra som det blev för dem. Ingen behöver påminna om vad som hände i Moskva på sommaren när Kroatien nekade de tre lejonen en plats i världscupen final med sin extra seger i semifinalen i extra tid, och vem kan glömma den tuffa natten på Wembley 2007 när Slaven Bilics sida vann 3-2 för att förneka England en plats i Euro 2008.

Det såg ut som att vara mer av samma sak på söndagen som England följde fram till 78: e minuten och var på väg ut, tills den sena vändningen gick på något sätt för att läka en del av smärtan från bara några månader sedan. England Lacking Clinical Edge England behövde bara se tillbaka till det världsliga hjärtskäret för att se hur dyrt att missa första halvlekens chanser mot Kroatien, men de verkade inte lära sig eftersom de slösade bort möjligheten att få spelet sydd vid halvtid. Kane missade två gyllene chanser, Raheem Sterling förkastade en en mot en, Marcus Rashford borde ha gjort bättre, medan Ross Barkley tyckte att sidnätet var bra.

Och en liknande historia utvecklades som, trots ett tidigt tryck från andra halvåret, fick England att betala när Andrej Kramaric satte Kroatien i ledningen strax före timmarkeringen och det förändrade spelet helt. I stället var England tvunget att göra det hårt sätt att göra två sena mål för att komma framåt. Fabian Delph StarFresh från att vara kapten mot Förenta staterna på torsdag valdes Delph före Jordan Henderson och köpa landslagströja fotboll motiverade sin plats på sidan med sin bästa skärm i en England-tröja. vänster om ett mittfält tre spelade han en viktig roll i att ta bort faran med det kroatiska mittfältet, som överträffade England så mycket i VM-semifinalen, och var en av de tre lejonens mest kreativa krafter under första halvlek. Han hade inte lika stor påverkan under andra halvlek och gjorde plats för Jesse Lingard när England jagade spelet, men han gav Gareth Southgate mycket att tänka på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *