mbappe tröja ”Tränare arrangerar härliga pass för

mbappe tröja ”Tränare arrangerar härliga pass för laget och allt går runt och runt tills ni säger ”egentligen killar, ni är de på planen, ni måste fatta besluten och stå upp och bli räknad”.

”Det finns inte för många av de där killarna där ute. Alla sköter de sig själva. Och så fort det blir fel har de gått. De har gått under. Den är för lätt, det finns inte tillräckligt med karaktärer där.

”Jag tror att de tycker lite synd om sig själva. Jag tror att de behöver skakas lite. Om jag var tränaren där skulle jag definitivt skaka om och säga ”titta, var mer rädd för mig än att faktiskt gå ut och fortsätta med det”. Det är vad de behöver för tillfället.

”De sitter där och väntar på att saker ska hända istället för att gå och få det att hända. De är redo att det ska gå fel. När du går in på en fotbollsplan och förväntar dig att dåliga saker ska hända gör de det vanligtvis.”

Unai Emery som uppmanade fansen att hjälpa till att stimulera laget var en vanlig refräng mot slutet av hans förvaltarskap, medan Freddie Ljungberg upprepade dessa uttalanden efter hans utnämning.

Adams insisterar dock på att det inte Fotbollströjor baby är publikens uppgift att lyfta laget i tider av dålig form, utan snarare spelarnas uppgift att få publiken tillbaka på sidan genom hårt arbete och uthållighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *