manchester united tröja med tryck Men hela tiden var

manchester united tröja med tryck Men hela tiden var Chelsea indragna i en mycket rörig skilsmässa med den tidigare managern Antonio Conte, vilket höll upp deras utnämning av Maurizio Sarri som hans efterträdare.

Även när Blues var i stånd att fortsätta hölls Sarri-affären uppe av hans tidigare arbetsgivare, Napolis president Aurelio De Laurentiis, som krävde 8 miljoner euro (¡ê7m/$9m) kompensation för förlusten av den toskanske taktikern.

Det är vid denna tidpunkt som två sidor kommer fram av samma historia.

Enligt City avbröt Napoli och De Laurentiis sitt tidigare avtal eftersom filmproducenten hade förmedlat ett förbättrat avtal med Chelsea för Jorginho som i huvudsak inkluderade den kompensation han sökte för Sarris flytt till Stamford Bridge.

City hävdade också att Jorginho sedan blev ”mobbad” till att följa sin tidigare Napoli-chef till västra London av De Laurentiis, med spelaren påstås ha sagt att han inte skulle få gå med någon annan än Chelsea; vägra, och han skulle tvingas se ut de återstående två åren av sitt kontrakt på San Paolo.

De Laurentiis hade dock en helt annan uppfattning.

Även om han erkände att en överenskommelse hade nåtts med City ”fyrton dagar” tidigare och att City skulle be Matchtröjor Fotboll Barn om ursäkt, insisterade han på att Jorginho var ansvarig för den dramatiska U-svängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *