Folk sa att de var fotbollskläder barn billigt trötta efter Coppa Italia

Simone Inzaghi blev frustrerad efter Lazios 0-0-rubbning med Inter. ”Utan VAR hade vi haft en extra sju poäng. Jag tycker inte om det. ”

Aquile hade redan rasat mot denna teknik flera gånger denna säsong och i kväll fick de ett straff, vilket sedan upphävdes.

När bollen ricocheted av Milan Skriniar ben på armen, kan det fotbollströja barn inte betraktas som en frivillig handboll.

”Med de två punkterna från idag skulle vi ha haft en extra sju poäng denna säsong utan VAR,” sa Coach till Mediaset Premium.

”Det är ångrar, men självklart är VAR inte lyckligt för Lazio. Jag håller med om att det inte var ett straff, men faktum kvarstår att det fanns beslut i vår tjänst där VAR inte ens kontrollerades, så det är inkonsekvent.

”Jag är ärlig, jag gillar inte den här tekniken. Jag har roligare i Europa League, där det inte finns VAR, för jag tycker inte att det är kul för spelarna, tränarna, fansen eller media att vänta på två eller tre minuter innan de firar eller kramar. Det tar känslorna ur det.

”Hur som helst, vi förtjänade att vinna i kväll. Folk sa att de var fotbollskläder barn billigt trötta efter Coppa Italia, men vi spelade också mot Fiorentina på tisdag.

”Truppen njuter av sin fotboll, vann han den italienska Super Cup och har redan toppat Europa League. Vi vill bo på de bästa ställena i Serie A, trots allt, för att vi förtjänar det.

”Jag är stolt över att killarna blev besvikna över det här draget i omklädningsrummet. Det är ett tecken på vår mognad. Samir Handanovic är en stor målvakt och han har räddat Inter vid flera tillfällen.

”Felipe Anderson är en stor resurs och vi är glada över att han kommer tillbaka från den längden skadan avsked.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *