arsenal tröja med tryck ”Spelaren har lämnat med

arsenal tröja med tryck ”Spelaren har lämnat med landslaget, han har kunnat spela och vi fick tillbaka honom. Jag tittar bara på sportprestationer, inte vad som sägs utanför. Jag är inte intresserad av utsidan.

”Jag kommer alltid att säga detsamma. När du tittar på vad han har gett den här klubben, och dess fans, vet de som kommer till stadion att han är en av våra egna, och fansen måste vara på hans sida.

”Jag tror att han kan bli en avgörande spelare. Jag tänker bara på det. Om något inte händer honom är han en väldigt viktig spelare. När något händer honom, naturligtvis, som när han är skadad, förändras det. Jag Jag kommer att räkna med Bale.”

Bale har tidigare kritiserats för att inte anpassa sig till den spanska kulturen, med hans kamp med ett nytt språk som regelbundet nämns som ett problem.

Och Zidane tror att det kan ligga till grund för 30-åringens kommentarer om hans njutning när han spelar för Wales, även om han inte tror att det är en börda för spelaren att representera Madrid.

På frågan om Bale var lyckligare när fotbollströja barn med namn han spelade för Wales än Madrid, sa Zidane: ”Jag tror inte det. Kanske är det språket. Det är det enda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *