jude bellingham tröja Eagles kommer att ta det fulla

jude bellingham tröja Eagles kommer att ta det fulla betalningsansvaret för Sakhos löner och hoppas att processen för att få honom helt match skarp kommer att gå snabbt, med tanke på att mittbackens enda utflykter var för Liverpools U23-åringar den här säsongen.

”Det var verkligen, riktigt länge för mig och hela min familj [att vänta på att affären ska ske], men nu är jag verkligen glad över att skriva på här eftersom projektet är riktigt intressant”, sa fransmannen till Palace TV.

”Det är en stor utmaning och jag har kommit för det.

@official_cpfc

Ett foto postat av Mamadou Sakho (@mamadousakho3) den 31 januari 2017 kl. 17:31 PST

”Det viktigaste är att vi behöver vinna många matcher. Jag vet att det här är ett bra lag och jag har några vänner chelsea tröja som spelar här och de ringde mig ikväll, som [Christian]Benteke.

”För mig är målet att vinna.”

Palace avsatte Swansea och Southampton för att avsluta tillfälliga villkor för spelaren, som också hade varit föremål för förfrågningar från West Brom, Sevilla, Spartak Moskva och Galatasaray

fotbollströjor med tryck 157 – Manchester City har

fotbollströjor med tryck 157 – Manchester City har gjort 157 mål i alla tävlingar den här säsongen, de flesta av någon sida i engelska toppklasshistorien, och passerade sitt eget rekord från 2013-14. Underhållare. #MUNMCI

— OptaJoe (@OptaJoe) 24 april 2019
City skulle dock inte sluta där mot United på onsdagen, med Leroy Sanes introduktion – till synes som en försiktighetsåtgärd eftersom Fernandinho tog en ganska tung knackning – som bevisade ytterligare bett för ett lag som vill spela igenom sina envisa rivaler över stan.

Och det skulle vara Sane själv som slog rekordet, tyskens positionskänsla och tempo hittade honom i ett perfekt läge nära boxens vänstra kant för att avsluta hårt förbi De Gea – igen vinicius jr tröja vid spanjorens främre stolpe.

Sammandrabbningen med Manchester United representerade arguaby Guardiolas största utmaning i att behålla Premier League-titeln, med bara Burnley, Brighton och Leicester kvar att se av i ett hårt kämpat race med Liverpool.