fotbollsset barn Jag tror att det här är en spelare

fotbollsset barn Jag tror att det här är en spelare vid ett vägskäl. Kommer han att fortsätta jobba hårt på sig själv, eller kommer han att förbli bara som en exceptionell talang?

”Han måste vara redo att ta nästa stora steg. För det är ingen idé att blinka med talangen då och då. Jag säger också ärligt att jag inte anser att priset är försvarbart.”

City uppges vilja ha mer än £88 miljoner ($110 miljoner) för Tysklands landslagsspelare, medan Bayern ville betala betydligt mindre redan innan Covid-19 påverkade finanserna.

Sane hade återvänt från sin knäskada för att göra ett framträdande för Citys ungdomslag innan fotbollen stoppades på grund av den globala hälsopandemin.

Den tidigare Schalke-anfallaren skulle fotbollströja ronaldo bli den första stora värvningen av Bayern-tränaren Hansi Flick, som fick rollen permanent förra månaden efter att ha imponerat under sin vaktmästaruppdrag.

bellingham tröja barn UK TV-kanalOnline streamBT

bellingham tröja barn UK TV-kanalOnline streamBT Sport 1BT Sport app
I USA kommer matchen att kunna ses live på TV på NBC och via stream via NBC Sports Live.

Amerikansk TV-kanal OnlinestreamNBCNBC Sports Live
TRUPP & LAGNYHETER
Position Southampton-spelare Målvakterna Forster, Taylor, HassenDefenders Cedric, Yoshida, Gardos, Martina, Pied, Stephens, Bertrand, CaceresMidfielders Clasie, Davis, Tadic, Ward-Prowse, Reed, Redmond, Hojbjerg, Boufal, Isgrove, Hesketh, McQueen, Rodriguezs Long, SimsForwardzs , Gabbiadini
Southampton hoppas få tillbaka Gabbiadini, Steven Davis och Sofiane Boufal, men Charlie Austin kommer att behöva bygga upp sin kondition med U-23 innan han återvänder.

Matt Targett, Alex McCarthy och Virgil ac milan tröja van Dijk är kvar och Oriol Romeu är avstängd. Jeremy Pied är i form efter en allvarlig knäskada och står i kö för a-laget minuter innan säsongsavslutningen.

Potentiell start XI: Forster; Cedric, Stephens, Yoshida, Bertrand; Clasie, Højbjerg; Ward-Prowse, Tadic, Redmond; Lång.

billiga fotbollströjor Richards missade större delen

billiga fotbollströjor Richards missade större delen av säsongen 2017-18 med den knäskadan, men bara 17 år gammal har han redan blivit ordinarie för Citys U23-åringar.

Och den högersidiga offensiva mittfältaren, värvad från Fulham 2015, har kunnat räkna med Paul Pogba som mentor.

Även om det har varit en svår säsong för City hittills, spelade Richards en avgörande roll i vad som förmodligen är akademins framstående resultat av kampanjen.

Ett oavgjort resultat mot Shakthar i oktober höll Paul Harsleys lag vid liv i tävlingen, om än bara, och när de slog ner ett mål i returmatchen i Manchester visade det sig att klubbens Youth League-kampanj, som så mycket var hoppades i början av säsongen, var på väg mot stenarna.

Men två mål från Richards, det ena en bellingham fotbollströja fin curlinginsats, inom de första 20 minuterna av andra halvlek vände spelet på huvudet, där City fortsatte att vinna med 4-1 med ytterligare mål från ordinarie målskyttar Benjamin Garre och Lorenzo Gonzalez.

fotbollskläder set barn Amerikansk TV-kanal Online

fotbollskläder set barn Amerikansk TV-kanal Online streamN/AESPN+
I Storbritannien (UK) kan matchen ses live på BT Sport 2 och streamas på BT Sport Live.

UK TV-kanalOnline streamBT Sport 2BT SportLive
Squads & Team News
PositionManchester United-trupp Målvakterna Grant, RomeroDefenders Jones, Dalot, Shaw, Young, Darmian, Lindelof Mittfältarna Garner, McTominay, Pereira, Fellaini, Fred, MataForwards Lukaku, Rashford, Martial, Chong, Sanchez
Solskjaer har lämnat starter till både Romelu Lukaku och Alexis Sanchez, medan Andreas Pereira också ges en chans att imponera på mittfältet.

Sergio Romero ersätter som väntat fotbollströja med namn David de Gea i mål medan Phil Jones finns med och startar som mittback.

Scott McTominay får sitt första framträdande under Solskjaer och det finns även platser på bänken för ungdomarna James Garner och Tahith Chong.

Man Utd Start XI: Romero; Dalot, Darmian, Jones, Young; Fred, Pereira, McTominay; Mata, Sanchez, Lukaku.