billiga fotbollströjor ”Som Mesut sa i sitt uttalande

billiga fotbollströjor ”Som Mesut sa i sitt uttalande, accepterar han rimlig och rättvis kritik av sin fotboll, och hanterar det som en del av jobbet. Men Mr Hoeness kan inte ens tillhandahålla några faktiska bevis för att backa upp sina dumma uttalanden som är klart överdrivna. I I det här fallet är statistiken klar tjugotre mål, 40 assist – vilket är ett tyskt rekord – och femfaldig tysk spelare – varav tre kommer efter 2014.

”Han hävdar att Mesut har varit ett ”spöke” i flera år, men vilket ”spöke” vinner alla dessa utmärkelser och har så stor framgång? Mesut skapade fler chanser i VM 2018 per 90 minuter än någon annan spelare, men, naturligtvis , pekar han ut honom för kritik. Som president för Bayern München är det inte bäst att bellingham fotbollströja fokusera på sina egna spelares prestationer eftersom åtta i det tyska laget spelar för klubben.

”Om Mesut är en så dålig spelare, vad säger detta om hans åsikt om Joachim Low, Arsene Wenger och Jose Mourinho? Det här är tre elitchefer som hyllar Mesut som en av de bästa i hans position. Det är skrattretande att han tror att han är mer kvalificerad att bedöma fotbollsförmågor än dessa människor, med påhittad statistik.