fotbollströjor barn Det är inte första gången

fotbollströjor barn Det är inte första gången Raiola har varit högljudd om sin klients önskan att lämna men Solskjaer ville inte ange om han hade pratat med fransmannen om händelsen.

”Du måste fråga Paul om han är glad eller inte, jag tänker inte tala för honom”, sa United-tränaren på BT Sport. ”Han är fokuserad på att göra sitt bästa för laget när han är här, han jobbar hårt på träningen och han behöver bara fokusera på sina prestationer. Nu är det inte läge att diskutera transfermål eller ins och outs i klubben.”

Solskjaer beklagade sitt lags långsamma start på matchen i Leipzig, eftersom United tappade två mål inom de första 13 minuterna.

”I dag kom vi aldrig igång och som jag sa innan de andra matcherna släppte vi in det första målet, vi började och spelade ganska bra, men idag började vi inte förrän med 2-0”, förklarade fotbollströja bellingham Solskjaer.

– Det är något vi måste ta tag i ännu mer. Naturligtvis har vi tagit upp det och pratat om det och pratat om det, speciellt Leipzig vad de kommer att göra tidigt i matchen, vi måste hantera det och vi klarade det inte tillräckligt bra definitivt.”