fotbollströja ronaldo Så vilka spelare kommer att

fotbollströja ronaldo Så vilka spelare kommer att göra skillnaden? Vilken frånvaro kommer att märkas? Vilka kommer att vara positionerna som avgör framgång eller misslyckande för detta team?

Här är en titt på fem saker att se efter i novemberkvalet:

Pulisics återkomst
Christian Pulisic är tillbaka med landslaget för första gången i september, men hans återkomst kommer naturligtvis med några frågetecken kring den.

Den första, och viktigaste, kommer angående hans kondition. Pulisic har ännu inte spelat hela 90 minuter sedan han återvände för Chelsea, och gjorde två framträdanden under den senaste veckan för att markera hans återhämtning från skada.

Efter att ha valt att ta in Pulisic sa USMNT-chefen Gregg Berhalter förra veckan att Chelsea-stjärnans minuter kommer att bero på hur bra han tränar den här veckan. Och efter att ha gett Pulisic några minuter från bänken, vädjade Thomas Tuchel nästan till USMNT att vara försiktiga med sin stjärnytter.

”Förhoppningsvis är alla, inklusive fotbollströjor barn han själv, ansvariga och låter sig inte ryckas med av känslor och genom att hjälpa sitt land att vinna en superviktig match”, sa Tuchel i helgen. ”Förhoppningsvis går allt bra och minuterna kommer att lyfta honom och han kommer tillbaka starkare.”