manchester united tröja Verkställande direktören

manchester united tröja Verkställande direktören för Jindal Steel Works (JSW) Cement-division förväntade sig att hans lag skulle höja sig på I-League-tabellen, med en varning.

”Lukaku kan bli världens bästa”

”Medan vi är fokuserade på att utveckla spelare vill vi också vinna varje tävling vi deltar i. Vår position i ligan gör det nästan omöjligt att behålla titeln men vi vill sluta så högt vi kan”, förklarade han,

De två gånger I-League-mästarna var begränsade till tvåan i deras asiatiska fotbollsförbunds (AFC) Cup-kampanj förra säsongen, samtidigt som de blev utstötta ur Federation Cup de var försvarsmästare i 2015. Jindal var dock fast säker på sitt lags framtida mål i dessa två tävlingar.

”Vi har fått en perfekt start på vår AFC Cup-kampanj och det omedelbara målet är att ta oss ur gruppspelet. Sedan finns det Federation Cup som vi vill ta tillbaka till Garden City. Viktigt är att vi vill göra allt att säkra ytterligare en säsong i AFC-tävlingen. Jag kan fotbollströjor med namn inte föreställa mig en Bengaluru FC-säsong utan AFCgames i den!”, utbrast chefen.