psg tröja Pep Guardiola har utsett en stark startande

psg tröja Pep Guardiola har utsett en stark startande XI för Manchester Citys FA-cupmatch mot Burnley i tredje omgången, då Sergio Aguero, Raheem Sterling, Leroy Sane och David Silva alla är med.

Nicolas Otamendi, John Stones, Ilkay Gundogan och Fernandinho startar alla i vad som är nära en förstahandsuppställning, även om Kevin De Bruyne får vila och nämns på bänken.

Guardiola har också bestämt sig för att byta målvakt och tar in Claudio Bravo för att ersätta Ederson, medan Alexander Zinchenko, som redan har startat i två Carabao Cup-matcher den här säsongen, också är med från start.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vår första #FACup-match för säsongen! Här är ditt @HaysWorldwide City-trupp! #cityvburnley pic.twitter.com/mj9oKmFyFn

¡ª Manchester City (@ManCity) 6 januari 2018
På andra ställen kommer Danilo in fotbollströjor barn med eget namn för Kyle Walker, medan den begåvade unge Brahim Diaz utses som en del av avbytarna tillsammans med Bernardo Silva och Eliaquim Mangala.