manchester united babykläder Seniorer från

manchester united babykläder Seniorer från staden bad Guardiola att inte sälja Hart förra sommaren, men katalanen grävde i hälarna och såg till att 30-åringen gick vidare.

Det beslutet togs efter att England gjorde klart för Guardiola att han inte ville ändra sitt spel och passade in i tränarens planer för City när de satte sig för ett år sedan, vilket tidigare rapporterats av Goal.

Det ledde till fiendskap mellan de två men Guardiola svalde sin stolthet och gav Hart en känslomässig utvisning i Champions League-slutspelet mot Steaua Bukarest förra augusti.

Det är dock osannolikt att han kommer att ge Hart ett nytt spel i Citycolours. Faktum är att ett antal City-insiders blev irriterade när Hart gav en intervju till BBC tidigare i år där han föreslog att han inte visste varför han hade tvingats ut.

City letar nu efter permanenta köpare till Hart och skulle vilja flytta honom vidare så snabbt som möjligt, men fotbollskläder bebis et är allmänt rapporterat att hans friare är sugna på en låneaffär.