haaland tröja ”Och han skulle rycka på axlarna

haaland tröja ”Och han skulle rycka på axlarna och le igen. ’Ah ja. Men Messi ser inte ut så här…'”

Ronaldo-berättelsen är en av flera berättelser som berättas av den tidigare Englandstrikern i sin nya bok, inklusive en anekdot om en ung Crouchs intresse för vad som visade sig vara en lagkamrats partner under hans tidiga dagar med Liverpool.

”När jag skrev på för Liverpool bodde jag på Hope Street Hotel. I receptionen var en tjej så snygg att jag inte riktigt kunde tro att hon log mot mig hela tiden”, skrev Crouch.

”Jag sa till grabbarna på träningen. ”Ärligt talat, hon är vacker. Jag tror att jag har fått ett skrik här.” Jamie Carragher kallade över några andra seniorspelare. ”Säg till dem igen, Crouchie.” Så jag gjorde det. ”Hon är över mig. Jag brinner.” Carra igen, all intresserad. ”Hur ser hon ut?”

”’Fantastiskt. Mörkhårig. Ser spansk ut. Jag är där inne.” Det visade sig att hon var Xabi Alonsos partner. Hon arbetade lite för att öva sina språkkunskaper. Han var trevlig med det. Det var hon också. Carra mindre.”

Ex-england landslagsmannen Crouch Matchtröjor Fotboll Barn har spelat sex gånger för Stoke i Championship den här kampanjen efter deras nedflyttning 2017-18