ronaldo kläder Juventus-stjärnan har för närvarande

ronaldo kläder Juventus-stjärnan har för närvarande 99 mål och vill nå den tidigare Iran-anfallaren Ali Daei, som innehar herrrekordet med 109 mål.

Santos hoppas nu att Ronaldo kan återhämta sig i tid till lagets nästa match, som kommer mot Sverige på tisdag.

Portugal vill försvara sin Nations League-titel, efter att ha vunnit den första tävlingen förra året när de besegrade Nederländerna med 1-0 i finalen.

Ronaldo hjälpte till att leda sitt land till finalen i juni, efter att ha gjort ett hattrick mot Schweiz i semifinalen i en 3-1-seger.

Ronaldo kommer att ha lite tid på sig att återhämta sig för sin klubb efter internationell tjänst, med Juventus inte planerat att börja sin säsong förrän den 20 september, då de tar emot Sampdoria i Serie A.

Matchen kommer att markera tränardebuten för Andrea Pirlo, som utsågs till Juves huvudtränare förra månaden efter att Bianconeri sparkade Maurizio Sarri efter bara en säsong som ansvarig.

Sarri ledde Juve till sin nionde serie Billiga Fotbollsdräkter Barn A-titel i rad, men italienarna föll överraskande mot Lyon i Champions Leagues sextondelsfinal, vilket förlängde deras europeiska titeltorka till 24 år.